1. Прибирання квартир у Києві
Телефон клининговой компании


БЕСПЛАТНАЯ
консультация



Добро пожаловать на сайт компании BESTE

У нас есть много полезной информации для ВАС!

Прибирання квартир у Києві

Вам необхідно прибирання квартир у Києві?

Найкраще вирішення питання прибирання квартир у Києві тільки у нас. Ми — команда висококваліфікованих фахівців,  яка прибирає квартири у Києві кожен день. Генеральне прибирання квартир у Києві для нас —  це в першу чергу екологічна чистота приміщення. Ми використовуємо високоякісну техніку і екологічно безпечну хімію, здійснюючи прибирання квартир у Києві дійсно ідеально.

Навіщо самостійно витрачати час і сили на прибирання квартир у Києві,  якщо є наша служба,  яка зробить все набагато швидше і якісніше,  а найголовніше – дешевше,  ніж самостійно.

Давайте підрахуємо простий кошторис:

  1. вартість Вашого вільного часу;
  2. вартість шкідливих і малоефективних засобів для прибирання;
  3. вартість пристосувань для прибирання та витратних матеріалів;
  4. вартість води та затрат електроенергії,  яких вам знадобиться,  як мінімум, вдвічі більше;
  5. вартість Ваших фізичних сил і час на їх відновлення після прибирання;
  6. вартість відновлення Вашого здоров’я, якому, можливо, Ви зашкодите хімічними засобами.

Як ВИ думаєте: «Генеральне прибирання квартир у Києві варте того?»

Скільки коштує прибирання квартир у Києві?

Все просто і доступно: всього від 20 грн. за квадратний метр по підлозі.

Багато наших конкурентів говорять на сайтах,  що вони працюють по 10 грн. за квадратний метр. Ми працюємо вже більше 5 років і твердо стверджуємо, що не буває такої ціни в Києві!

Після огляду приміщення або навіть після виконання робіт ціна прибирання у більшості компаній збільшаться. В середньому до 30 грн. за квадратний метр. А якщо і дешевше, то результат вас навряд чи влаштує.

Ми гарантуємо дотримання чесних договірних відносин після огляду приміщення. Ми даємо чітку відповідь на питання — скільки коштує прибирання квартир у Києві? При невеликих обсягах можлива оцінка по телефону або по фотографіях.

Що входить у вартість послуги — генеральне прибирання квартир у Києві:

  1. Виїзд бригади
  2. Всі витратні матеріали та засоби.
  3. Вартість роботи наших співробітників.
  4. І амортизація техніки.

Це означає, що ми не працюємо на назву фірми і десятки начальників, тому  завжди пропонуємо клієнтам розумні ціни.

Прибрати квартиру у Києві це означає:

  • Мийка вікон в квартирі у Києві
  • Помити санвузли та повністю все в них.
  • Прибрати всі забруднення на кухні.
  • Протерти весь пил в усіх місцях.
  • Продезинфікувати всю підлогу.

Найголовніше, що ми пропонуємо нашим клієнтам — рішення проблеми прибирання легко і без турбот. Ми завжди намагаємося працювати тільки з позитивним настроєм. Для Вас прибирання більше не буде чимось жахливим і навіть навпаки буде асоціюватися з приємним проведенням часу.

Разове прибирання квартир у Києві легко перетворюється в постійну послугу за ще більш доступною ціною. Підтримувати постійну чистоту набагато легше. Ми пропонуємо прибрати квартиру у Києві і на постійній основі.

Враховуючи розміри квартири, ми можемо запропонувати послуги прибиральниці щотижня.  Якщо у вас досить великі обсяги прибирання, то  кращим рішенням буде раз на кілька тижнів виїзд всієї команди. Більш детально Ви можете дізнатися про цю послугу по телефону.

Професійно прибрати квартиру у Києві — це послуга,  якою користуються вже дуже багато клієнтів,  оскільки розуміють, що це на стільки доступно,  що немає сенсу прибирати самостійно.

Зараз ми проводимо акцію,  виклик нашого менеджера на огляд та оцінку абсолютно безкоштовно.

Ви ще й  отримуєте мийку одного скла в подарунок. А якщо залишите відео відгук про наші послуги, то отримаєте додаткову знижку 10%.

Нам всі довіряють найголовніше —  це створення чистоти свого будинку. Замовляйте наші послуги та переконайтеся самі що «ВИ знайшли правильне рішення чистоти Вашого приміщення».

При замовленні миття вікон після ремонту Київ,  Ви отримуєте значну знижку на генеральне прибирання квартир у Києві. Тому що тільки ми враховуємо вартість мийки вікон у вартість прибирання квадратного метра приміщення.

Миття вікон Київ ціна взагалі залежить від складності забруднень і доступності вікон. У наш щоденній практиці зустрічаються дуже різні вікна, і щоб помити їх до ідеального стану необхідно витратити різну кількість часу.

У нашій компанії навіть з’явився жарт. Постійна  клієнтка замовила миття вікон у Києві, ми приїхали і подивилися, що одне вікно на балконі глухе й дуже важкодоступне. «Напевне, доведеться виймати скло-пакет,  щоб помити» ,- пожартував наш співробітник. Клієнтка була в шоці, але ми її заспокоїли і сказали, що це жарт. Вікна були дуже забруднені. Клієнтка залишила нас  і коли приїхала, то ми вже все помили і, заходячи в квартиру, вона ахнула і сказала: «Ви що всі скло-пакети повиймали?».

А коли ВИ бачили свої вікна настільки чистими,  що здається, що у них немає скло-пакетів?

Ми надаємо  і багато інших послуг, а саме:

Телефонуйте і замовляйте! ЦЕ  краще рішення чистоти вашого приміщення!

 

Добавить комментарий

© 2010 - 2024 BESTE